O mne

Som vyštudovaná školská psychologička (absolvovala som špecializačné štúdium školskej psychológie v r. 2018), ale dušou som napoly stále učiteľka (anglického jazyka a psychológie) a predovšetkým mama dvoch krásnych synov a manželka.

Svoje profesijné pôsobenie som začala ako učiteľka (od 2015), preto mi je veľmi blízke školské prostredie, s ktorým sa stále snažím byť v kontakte prostredníctvom preventívnych programov a facilitačných stretnutí s rodičmi, riaditeľmi či pedagógmi.

Avšak na mojej profesijnej ceste som začala inklinovať viac k psychológii a obzvlášť k neuropsychológii, preto som si doplnila vzdelanie o kurzy bilaterálnejsenzorickej integrácie a v neurobiofeedbacku. O každej terapii si môžete bližšie prečítať na prelinkovaných odkazoch.

Zameriavam sa teda na deti, dospievajúcich a dospelých, ktorí majú oslabené čiastkové funkcie mozgu (pozornosť, pamäť, kognitívna flexibilita, senzomotorické spracovanie podnetov a pod.) Ale zároveň na ľudí, ktorí potrebujú rozumieť viac samým sebe, svojmu telu a prežívaniu, svojim potrebám v oblasti neuromotoriky a neurosenzoriky a tým aj svojim emóciám a sociálnemu životu.

Taktiež pomáham detským klientom spracovať svoje prežívanie v špeciálnej herničke prispôsobenej na terapiu hrou.

Každému klientovi nastavím terapie na mieru, podľa jeho potrieb a požiadaviek. Predchádza tomu diagnostický proces v rozsahu, ktorý je potrebný a následne spísanie kontraktu.

Mojou srdcovkou je tvorba relaxácií a vizualizácií na mieru pre každého klienta.

V multisenzorickom prostredí – v tzv. Snoezelen miestnosti, počas relaxačnej hudby je to naozaj nezabudnuteľný zážitok 😉 Pozývam.